Графік роботи:

Пн.-Птн.: 09:00–17:00

Замовлення на сайті приймаються цілодобово.

Ми знаходимось у м. Києві  (Теремки)

0
Мій кошик
Каталог
UAH
  • USD
Порівняння
Додайте товари для порівняння

Експрес-тести Yochem для аналізу харчових продуктів

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Харчування є першочерговою потребою для кожного і забезпечує ведення здорового способу життя. Тому вкрай важливо, щоб їжа, яку ми споживаємо, була позбавлена шкідливих речовин. Для того, щоб переконатися, що їжа придатна до вживання, необхідна сувора перевірка їжі. Отже, виробники харчових продуктів відповідають за оцінку продуктів на наявність будь-яких забруднювачів або небезпек, які впливають на здоров’я споживача. Крім того, тестування харчових продуктів вносить ясність щодо складу, дозволяючи споживачам робити кращий вибір їжі та довіряти компаніям-виробникам харчових продуктів.

Тестування харчових продуктів також гарантує, що нові харчові компоненти та добавки стандартизовані та використовуються на рекомендованих рівнях. Тестування харчових продуктів останнім часом набуває все більшого значення, і їх необхідно перевіряти на кожному етапі, від інгредієнтів до кінцевого продукту, щоб кінцевий продукт мав найкращу якість. Експрес тести yochem для швидкого аналізу наявності шкідливих речовин можна придбати в інтернет магазині https://nanomarket.ua/.

Експрес-тести Yochem для аналізу харчових продуктів

Методика випробувань харчових продуктів

Методологія випробування харчових продуктів у харчовому виробництві може змінюватися залежно від конкретного типу випробування, що проводиться, і мети випробування. Проте типова методологія тестування харчових продуктів може включати такі етапи:

  • Планування та визначення цілей: перш ніж проводити будь-які тести, важливо чітко визначити мету та цілі процесу тестування. Це передбачає визначення специфічних характеристик харчового продукту, який необхідно перевірити, і визначення типу необхідного тестування.
  • Підготовка зразків: зразки харчових продуктів збираються та готуються для тестування. Це може включати різання, подрібнення або гомогенізацію зразка за допомогою гомогенізаторів, залежно від типу тесту, який проводиться. Звичайними типами зразків для тестування харчових продуктів є: сировина, контрольні зразки процесу, готовий продукт, зразок конкурента та зразок скарги.
  • Методи тестування: конкретні методи тестування, що використовуються, залежатимуть від цілей тесту та типу зразка. Деякі стандартні методи тестування включають сенсорне тестування, хімічний аналіз харчових продуктів, мікробіологічний аналіз і фізичне тестування. Наприклад, інформація про харчову цінність для маркування поживних речовин може вимагати більш трудомістких методів від стандартизованих організацій, тоді як контрольні зразки процесу аналізуються швидкими методами. Використовуючи експрес-тести Yochem ви можете швидко самостійно провести аналіз продуктів харчування.
  • Збір і аналіз даних: дані збираються під час тестування та аналізуються, щоб визначити, чи харчовий продукт відповідає бажаним специфікаціям. Це може включати статистичний аналіз, порівняння результатів тестування з галузевими стандартами або використання експертної оцінки для оцінки результатів. Крім того, лабораторії повинні відстежувати зразки та зберігати дані аналізу в репозиторії під назвою Система управління лабораторною інформацією (LIMS), яка може бути доступною для споживачів, щоб вони могли імпортувати, переглядати та аналізувати результати за потреби.
  • Звітування та інтерпретація результатів: результати випробувань повідомляються та інтерпретуються, щоб визначити, чи є харчовий продукт прийнятним для розповсюдження чи продажу. Якщо продукт не відповідає необхідним характеристикам, можуть бути рекомендовані коригувальні дії.
  • Валідація та перевірка: після того, як харчовий продукт пройшов випробування та схвалення, може знадобитися періодична перевірка того, що продукт продовжує відповідати бажаним специфікаціям. Це передбачає проведення постійних тестувань, щоб гарантувати, що продукт залишається безпечним, високоякісним і відповідає очікуванням споживачів.

Тести Yochem для аналізу харчових продуктів

Тестування харчових продуктів має вирішальне значення для забезпечення безпечності їжі для споживання людиною. Із загостренням ринкової конкуренції продукти також перевіряються на сенсорні (як людина реагує на подразники після вживання їжі чи напоїв) та реологічні властивості (пружність, пластичність, в'язкість і щільність продуктів), які підвищують прийнятність споживачів. Стандартна методологія включає визначення мети, підготовку зразка, тестування, збір і аналіз даних, валідацію та перевірку.

Аналіз хімічного складу харчових продуктів не завжди потребує високоточних лабораторних досліджень. NanoMarket — постачальник високотехнологічних хімічних товарів пропонує альтернативу для самостійного тестування продуктів харчування. Застосовування різних швидких тестів Yochem значно спростить цей процес та надасть швидкі та точні результати дослідження.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.