Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тестові смужки J-QUANT Free Fatty Acids 2.5 – напівкількісні тест-смужки для визначення вільних жирних кислот (фритюрних жирів) , що забезпечують зручний, швидкий та економічний спосіб самостійної перевірки якості олії у фритюрниці. Ви отримаєте точний результат протягом 30 секунд.
Виробник тестових смужок – всесвітньо відома компанія «Johnson Test Papers» (Великобританія).
Фритюр – метод приготування їжі, при якому вона занурюється в гарячий жир, наприклад, у рослинну олію або фритюрний жир. Змаження виконується у фритюрниці. Продукти повністю занурені в жирі, налиті в глибокий посуд і нагріті до 130–180 °C.
При смаженні їжа набирає близько 40 % олії, тому необхідно використовувати продукцію хорошої якості, щоб не збільшити відрив. Чим вище якість олії, тим краще змаження. Заміна олії є частиною технічного обслуговування фритюрниці і залежить від кількох факторів: яка їжа і скільки разів вона смажилася.
Тестові смужки на вільні жирні кислоти (для фритюрних жирів) JTP J-QUANT Free Fatty Acids 2.5 застосовують для моніторингу якості олії у фритюрниці в закладах швидкого харчування, ресторанах, кафе тощо.
Особливості й переваги тест-смужок на вільні жирні кислоти JTP J-QUANT Free Fatty Acids 2.5
- Швидке отримання точних результатів (протягом 30 секунд).
- Легкість застосування тестових смужків.
- Зручне проведення тестів на місці та в польових умовах.
- Використання тест-смужок – це економія часу і витрат.
Інструкція із застосування тестових смужків для фритюрних жирів J-QUANT Free Fatty Acids 2.5
- За допомогою щипців або пінцета візьміть тест-смужку за довгий білий кінець.
- Занурте смужку в тестовий зразок (150–200 °C) на 2 секунди.
- Відстаньте смужку і струсіть, щоб за потреби видалити надлишки олії.
- Через 30 секунд порівняйте колір, отриманий на тест-смужці, з кольоровою діаграмою на флаконі для зберігання.
- Зберігайте тест-смужки при температурі 2 - 8 °C
Технічні характеристики тест-смужок на вільні жирні кислоти (для фритюрних жирів) JTP J-QUANT Free Fatty Acids 2.5
Назва |
Чутливість |
Кількість тестів |
Код виробника |
Тестові смужки на вільні жирні кислоти (для фритюрних жирів) JTP J-QUANT Free Fatty Acids 2.5 |
0 – 0,25 – 0,5 – 1 – 1,5 – 2 – 2,5 % FFA |
100 смужок |
244.1 |
J-QUANT Free Fatty Acids 2.5 легко транспортувати, вони зручні у використанні та забезпечують весь запас реагентів і витратних матеріалів, щоб бути готовими до використання з флаконом.
Тест-смужки J-QUANT ® не потрібно калібрувати, а їх результати не викликають сумнівів. Використану тестову смужку можна легко утилізувати, оскільки вміст нанесених реагентів на пластиковій смужці є малим.
Усі тестові смужки компанії «Johnson Test Papers» забезпечують точне вимірювання хімічних сполук, відкаліброваних за затвердженими лабораторними стандартами й оснащених кольоровою діаграмою високої точності.